Presentació del projecte “Valencià per a tot el món”

Loading Activitats
  • This activitat has passed.

Presentació del projecte “Valencià per a tot el món”

Un curs gratuït de nivell A1, en línia, dirigit a aquelles persones estrangeres, i no només estrangeres, que vulguen tindre un primer contacte amb el valencià. L’acte serà presentat per Alina Chezan i Laia Trujillo, dissenyadores del curs i professores dels cursos Carles Salvador.

Ens calen plataformes atractives, modernes, accessibles i gratuïtes que inicien a tots aquells que ho desitgen al valencià. Un instrument que afavorisca la integració d’aquella gent que no ha passat ni passarà pel nostre sistema educatiu i els introduïsca i guie en les primeres passes. En aquest sentit diverses associacions que treballen per la integració de col·lectius de gent nouvinguda han expressat el seu interès i la necessitat de tindre una plataforma virtual que treballe el nivell A1 de valencià. Dos exemples en aquest sentit els representen les associacions la Creu Roja i València Acull, organitzacions amb les quals hem col·laborat al llarg del temps.

 

 

Per què considerem que és important tindre mitjans interactius i gratuïts, com ara una plataforma pròpia per a estimular la gent que aprenga valencià? D’una banda, per a ajudar les persones que viuen en el territori valencià i que parlen la llengua local, però que no han tingut la possibilitat de rebre una escolarització en valencià i, en conseqüència no saben (molt) bé escriure l’idioma.

D’altra banda, a través d’aquesta plataforma les persones estrangeres de qualsevol part del món, que vulguen vindre ací, o simplement volen estudiar la llengua per altres raons (acadèmics, curiositat lingüística, etc.), hi tindran accés i podran començar a iniciar-se en l’estudi del valencià.


Organitzat pel Centre Carles Salvador

desembre 21 2021

Detalls

Data: 21/12/2021
Hora 18:30
Activitat categories:

Recinte

Aula 1

Cal la confirmació de l’assistència a l'acte. Pot inscriure-s'hi a matricules@centrecarlessalvador.org o telefonar al 963157799

.