Mostra Viva 2022. Escriptors: «Joves poetes del Mediterrani»

Loading Activitats
  • This activitat has passed.

Mostra Viva 2022. Escriptors: «Joves poetes del Mediterrani»

Mostra Viva del Mediterrani 2022
Encontre d’Escriptors

Joves poetes del Mediterrani

Sis de les veus més joves, interessants i estimulants del panorama poètic actual, provinents de diversos territoris, ens acompanyaran amb la lectura dels seus versos que vol ser, també, un cant a la pluralitat de la nostra cultura.

Des de Catalunya, Raquel Santanera, amb un recitat potent, contundent i pròxim a la tradició de Jacint Verdaguer, i Juma B. Barratxina, amb una poesia que parla dels elements mediterranis mesclats amb elements metafísics.

Des de Mallorca, Cecília Navarro, que aportarà les primeres visions poètiques de la generació Z amb reflexions sobre la divinitat i la feminitat.

Des del País Valencià, Joan Deusa, poeta i activista cultural, un dels noms més prometedors dels joves poetes del territori valencià, i que compta ja amb obres com Camelot o la poesia social.

Ismael Sempere, trobador i performer estretament connectat al paisatge mediterrani i Àngels Moreno, amb una poètica travessada per la perspectiva psicoanalítica i francesa, tancaran el recital amb un dels grans espectacles performatius valencians del Mediterrani actual.


Organitzat per Mostra Viva del Mediterrani amb la col·laboració de l’Octubre CCC.

octubre 06 2022

Detalls

Data: 06/10/2022
Hora 19:30
Activitat categories: ,

Recinte

Hall

AMB EL SUPORT DE