Mireia Tortosa «Tendur»

Loading Activitats

Mireia Tortosa «Tendur»

Mireia Tortosa es fa dir “Tendur” (tauleta amb braser) quan puja als escenaris per una raó: generar un ambient proper i familiar, com si d’un concert íntim es tractara.
La cantautora i productora musical d’Ontinyent, amb influències mediterrànies, ens apropa a una música d’autora a capella, amb l’ús de l’electrònica o amb instruments tradicionals, que va des de la ironia més divertida fins la tendresa amb la intenció de remoure consciències.
L’any 2018 va ser guardonada al concurs de Cantautors Ciutat d’Elx, amb el premi a la millor cançó en valencià per «Quin Cel». El seu primer treball discogràfic ix a la llum l’any 2021 amb el nom d’En perfecte estat de conversació -amb el que és nominada als Premis Ovidi com a millor artista revelació- i on barreja estils com el tango, el trip hop o el vals.
Mireia també ha posat el seu gra d’arena al MURAL SONOR d’Acció Cultural del País Valencià amb la versió de la cançó “Història d’A” d’Ovidi Montllor.

 


“Amb veu de dona” és el segon cicle de cantautores (de cinc concerts) organitzat per Acció Cultural del País Valencià a l’Octubre CCC.
Aquest concert, a més a més, es realitza en col·laboració amb la Trobada de Música organitzada per Mostra Viva del Mediterrani.

octubre 07 2022

Detalls

Data: 7 octubre
Hora 20:00
Activitat categories: ,

Recinte

Sala d’actes

Horari

  • 19.30h: obertura de portes
  • 20.00h: concert
  •  

La inscripció gratuïta es fa a traves de l’app de reserva d'entrades "Eventbrite":

Inscripció gratuïta obligatòria a Eventbrite

AMB EL SUPORT DE