Melting Point – Joieria Contemporània València 2023

Loading Activitats
  • This activitat has passed.

Melting Point – Joieria Contemporània València 2023

«Melting Point. Joieria Contemporània València» és una trobada internacional biennal de joieria contemporània, organitzada des del 2012 pel Departament de Joieria de l’Escola dʼArt i Superior de Disseny de València (EASD València) amb diversos objectius: fomentar la joieria contemporània com a forma d’expressió innovadora; posicionar aquest art valencià internacionalment; impulsar els contactes entre professionals, estudiants i escoles; debatre sobre joieria i promoure’n la difusió i la comercialització a Espanya. Melting Point es presenta com una alternativa al concepte de fira comercial i inclou exposicions, conferències, tallers, performances i activitats relacionades amb la joieria i l’artesania contemporànies, amb un marcat caràcter cultural, pedagògic, públic i no lucratiu.

L’estructura organitzativa del Melting Point València està formada pel Departament de Joieria de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València (EASD València), amb la col·laboració d’alumnes i exalumnes de l’especialitat, com també de diferents institucions públiques i privades que, d’una manera o d’una altra, s’impliquen perquè València siga, cada dos anys, la capital de la joieria contemporània.

Dins del Melting Point, a l’Octubre CCC se celebra l’exposició «La bellesa de la vida quotidiana», a càrrec de l’escola de joieria Taller Eloi de Buenos Aires.
Coordinen: Rodrigo Acosta i Jimena Ríos.
Obres de Gabriela Marcos, Munay Martínez, Gabriela Andreacchio, Juliana Garcia Bello, Jimena Garrido, Mariana Cazzulino, Carolina Luzardo, Florencia Coll, Monique Lecouna, Paula Gallardo, Sol Rios.

 


Aquesta exposició del Melting Point – Joieria Contemporània València 2023 està organitzat pel Departament de Joieria de l’Escola dʼArt i Superior de Disseny de València (EASD València) amb la col·laboració de l’Octubre CCC.

abril 27 2023

Detalls

Inici: 27/04/2023 | | 00:00
Fi: 07/05/2023 | | 00:00
Activitat categories:

Recinte

Hall

Inauguració: divendres 28 d'abril a les 17.00h

AMB EL SUPORT DE