Magalí Sare: A boy & a girl

Loading Activitats
  • This activitat has passed.

Magalí Sare: A boy & a girl

Magalí Sare i Sebastià Gris ens presenten el seu nou disc titulat A boy & a girl de la mà ‎del productor David Soler i amb Santi Careta.‎ Considerat un dels millors discos de World Music per la World Music Charts Europe.

Després del primer disc en solitari Cançons d’amor i dimonis, Magalí Sare (Barcelona, 1991) comença una ‎nova etapa en què aposta per l’experimentació i la creació d’una unió entre la música clàssica ‎i la moderna, mons que sempre han estat presents durant la seva trajectòria. D’aquí neix ‎aquesta proposta formada per un conjunt de cançons d’orígens tan diferents com el folklore ‎mallorquí i la música clàssica de cambra (Schubert, Strauss, Poulenc, Toldrà), totes elles abraçades pels diferents paisatges que ‎crea l’electrònica.

Magalí Sare va estar la veu de l’anunci d’estiu 2020 d’Estrella Damm, Compromís i, en els seus inicis, es va fer conèixer pel gran públic com a soprano del Quartet Mèlt, guanyador ‎del concurs musical Oh Happy Day de TV3 l’any 2015. Ha estat la veu del disc Estómac ‎de la pianista i compositora Clara Peya i té un duet amb el contrabaixista Manel Fortià.‎

Magalí Sare: veu
Sebastià Gris: guitarres

Detalls

Data: 10/09/2021
Hora 20:00
Activitat categories:

Recinte

Sala d’actes

Horari

  • 19.30h: obertura de portes
  • 20.00h: concert
  •  

Entrades anticipades a 10 € a través de la plataforma Entradium

Compra l’entrada anticipada

S'informa a les persones que assistisquen que:
- És millor avançar l'arribada a l'esdeveniment per evitar cues.
- L'aforament estarà limitat amb assignació de seients seguint la normativa vigent.
- A l'esdeveniment s’aplicaran totes les normes generals establertes per a la reducció del contagi pel Covid-19.
- És obligatori l’ús de caretes, preferentment higièniques i quirúrgiques, així com l’ús adequat d’aquestes, és a dir, que ha de cobrir des de la part del septe nasal fins a la barbeta inclosa.

.

AMB EL SUPORT DE