Literanit 2023

Loading Activitats
  • This activitat has passed.

Literanit 2023

Literatura i cinema. Territoris compartits

Literanit és un festival multidisciplinari centrat en la literatura i tots els seus vessants. Promogut des del 2019 per la Institució Francesc de Borja Moll, té com a objectiu principal fomentar la lectura i dinamitzar el circuit cultural de les Illes Balears. Literanit esdevé un espai de trobada entre creadores, gestores, productores i altres agents culturals en el que repensar la relació de la societat amb la literatura des de diferents punts de vista.

Aquesta cinquena edició, que duu per títol “Literatura i cinema. Territoris compartits”, tindrà lloc el dissabte 30 de setembre de 2023 a totes les Balears, Catalunya i València. El festival esdevindrà un espai per reflexionar sobre les interseccions d’aquests dos llenguatges artístics al llarg de la història i per debatre al voltant de les creacions contemporànies que exploren l’univers audiovisual i literari. Espais de tot tipus seran els encarregats d’acollir les activitats, tot ajudant a crear un itinerari dinàmic i obert que promou la descentralització de la cultura i la participació social.

 

Sumant-nos a la iniciativa de la Institució Francesc de Borja Moll (i com fan també altres entitats, biblioteques i centres culturals de Catalunya i del País Valencià), la llibreria Fan Set de l’Octubre CCC posa a disposició de tots els visitants un aparador especial dedicat a les relacions entre el cinema i la literatura. Podrà visitar-se des del 22 al 30 d’octubre.


Organitzat per la Institució Francesc de B. Moll amb la col·laboració de la llibreria Fan Set i l’Octubre Centre de Cultura Contemporània.

 

setembre 22 2023

Detalls

Inici: 22/09/2023 | | 10:00
Fi: 30/09/2023 | | 14:00
Activitat categories: ,

Recinte

Llibreria Fan Set

AMB EL SUPORT DE