Lia Sampai

Loading Activitats
  • This activitat has passed.

Lia Sampai

Lia Sampai s’endinsa en el món de la música l’any 2017, concursant en certàmens de cançó d’autor. De manera gairebé instintiva i autodidacta, comença a compondre les seues cançons, recolzant-se en la paraula i la interpretació dels seus versos.

Guanyadora de nombrosos reconeixements, Lia Sampai publica el seu primer disc “La Fada Ignorant” l’any 2019, fruit del premi que va obtenir al Concurs de Cantautors de la FI d’Andorra el 2018. Va ser per enregistrar aquest primer treball, que Lia Sampai comença a treballar amb Adrià Pagès, guitarrista i compositor, amb qui ha publicat també un segon disc l’any 2021, anomenat “Amagatalls de llum” (Segell Microscopi).

Avui en dia prepara un tercer treball, on parlarà de les Terres de l’Ebre; bressol de les vivències de la cantautora que són sempre llavor de les seues cançons.

 


“Amb veu de dona 2023” és el tercer cicle de cantautores (de sis concerts) organitzat per Acció Cultural del País Valencià a l’Octubre CCC amb la col·laboració de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana i de la Diputació de València.

Detalls

Data: 24/11/2023
Hora 20:00
Activitat categories:

Recinte

Sala d’actes

Horari

  • 19.30h: obertura de portes
  • 20.00h: inici del concert
  •  

AMB EL SUPORT DE