«L’Espiral del Sud». Exposició virtual

Loading Activitats
  • This activitat has passed.

«L’Espiral del Sud». Exposició virtual

Línia SuD-NoRd

La inauguració de l’exposició es realitzarà en línia el divendres 12 de març a les 19.00h a través d’aquest enllaç. També es podrà seguir des dels canals de Youtube i Facebook.
Posteriorment, el 24 de març, es realitzarà una presentació presencial dins de l’acte «L’Espiral del Sud». Trobades transculturals d’artistes.

Coneguts com a «M’zora Caravane», des de 2009 se celebren anualment una sèrie de trobades transculturals d’artistes en el Cromlec de M’zora i en el jaciment arqueològic de Lixus, situats en el nord del Marroc. Unes pràctiques col·laboratives, inscrites en un projecte global més ampli d’art contemporani, la Línia Sud-Nord, que es va construint a través de diverses trobades a Àfrica i Europa, on es connecten energies creatives des de la diversitat, amb l’objectiu de potenciar l’enteniment, aprenentatge, coneixement mutu i cooperació.

L’Espiral del Sud, en la seua primera edició a València, amplia l’àmbit territorial i àrea de coneixement del projecte, incorporant nous artistes, un nou punt de referència i també a agents socials locals, que s’integren ara a la Línia SuD-NoRd.

Obres de:
–Ad-Ec
–Alberto García-Alix
–Aziz Amrani
–Carlos García-Alix
–Fanny Galera
–Jane glenzinska
–Karmit Even Zur
–Laurence Vray
–Najib Cherradi
–Salomé Rodríguez
–Sandra López
–Younes Rahmoun
Curador: Emilio Gallego

Més informació al nostre blog


Organitzada pel col·lectiu La Espiral ACC amb la col·laboració de l’Ajuntament de València, l’associació Pateras de la Vida i l’Octubre CCC


Imatges:
1. «Embarcation», pintura acrílica d’Ad-Ec
2.- «Il·lusions», escultura amb cable elèctric de Fanny Galera

març 12 2021

Detalls

Inici: 12/03/2021 | | 00:00
Fi: 31/03/2021 | | 00:00
Activitat categories:

Recinte

En línia

Exposició en línia

El vídeo de l'exposició es pot visionar a través d'aquest enllaç

AMB EL SUPORT DE