‘Les 1000 imatges del rock’, de Kaiko

Loading Activitats
  • This activitat has passed.

‘Les 1000 imatges del rock’, de Kaiko

“Les 1000 imatges del rock” és una instal·lació fotogràfica formada amb instantànies de Kaiko, preses des del seu primer concert amb càmera (tot i que fóra una compacta que li havien deixat) que The Stone Roses va fer a Barraca (quan aquella discoteca era el més “in” de València), allà per l’any 1989. L’autor, posteriorment, va treballar per a l’editorial La Máscara i també com a fotògraf de la revista Mondo Sonoro.

La instal·lació inclou imatges de les bandes més representatives de l’escena indie pop-rock que han visitat la ciutat de València, i també instantànies de totes les edicions del FIB (Festival Internacional de Benicàssim) i d’altres festivals celebrats a la península i a Anglaterra.

Pel que fa a la part tècnica, està formada per fundes de LP i single enllaçades per un sistema confeccionat pel propi autor i que, en el seu conjunt, formen un mural colorista, D’aquesta forma, també és un homenatge a aquell suport de la múisica que, fa uns anys, estigué a punt de desaparéixer per causa del “fantàstic” CD, i que el temps ha tornat a posar al seu lloc.

abril 08 2017

Detalls

Inici: 08/04/2017 | | 00:00
Fi: 21/04/2017 | | 00:00
Activitat categories:

Recinte

Hall

AMB EL SUPORT DE