Importància dels olis en l’alimentació

Loading Activitats
  • This activitat has passed.

Importància dels olis en l’alimentació


Dijous 29 d’abril, a les 19.30h: “Importància dels olis en l’alimentació”, conferència a càrrec de Rosaura Farré Rovira (Universitat de València, CESNID).


Importància dels olis en l’alimentació Olis i greixos són components importants de l’alimentació humana. Contenen calories, àcids grassos essencials i vitamines liposolubles. Els olis i els greixos en general afavoreixen l’absorció dels nutrients necessaris per a satisfer els requeriments de l’organisme i proporcionen energia sense agumentar excessivament el volum de la dieta. D’entre tots, l’oli d’oliva, un dels ingredients bàsics de la cuina mediterrània, és especialment beneficiós, ja que ajuda a la prevenció de malalties com l’arterioesclerosi o a reduir els nivells de colesterol. Conferència a càrrec de Rosaura Farré Rovira, professora titular i catedràtica de Nutrició i Bromatologia de la Universitat de València. Directora General de la Fundació CESNID (Centre d’Ensenyament de Nutrició i Dietètica), adscrita a la Universitat de Barcelona, les seues línies d’investigació se centren en la biodisponibilitat mineral, en les modificacions dels aliments com a conseqüència dels tractaments tecnològics o de l’emmagatzemament i en l’avaluació de l’estat nutricional de diversos grups de població. Compta amb més de 200 publicacions en revistes nacionals i internacionals sobre alimentació i ha participat en nombrosos projectes de recerca.

abril 29 2010

Detalls

Data: 29/04/2010
Hora 19:30
Activitat categories:

Recinte

No definit

AMB EL SUPORT DE