FCCC 2021: Sessió “Recuperació del nostre patrimoni”

Loading Activitats
  • This activitat has passed.

FCCC 2021: Sessió “Recuperació del nostre patrimoni”

Es projectaran dos films:

El Maestrat Filmat – La memòria rescatada, de Valentí Figueres Jorge.

Un projecte de recuperació de la imatge cinematogràfica a la comarca de l’Alt Maestrat. A partir de la construcció d’un arxiu amb les imatges recuperades, començarem junt amb el recuperador Fermín Sales un viatge per aquest territori eminentment rural. Seguint la recerca d’aquestes imatges, descobrirem pel camí espais, paisatges, anècdotes i persones que han fet aquest arxiu una realitat. Fins i tot cap la possibilitat de que aquestes imatges recuperades tornen als espais d’on van sorgir.

 

Passeig virtual pel pati d’entrada a la Cartoixa de Valldecrist, de Josep-Marí Gómez Lozano

Després d’un lleuger repàs a la història de la Cartoixa de Valldecrsit (naixement, desenvolupament, mort, destrucció i lenta recuperació) i la descripció dels àmbits de què consta el monestir, es descriu el pati d’entrada amb els elementa arquitectònics que el composen en estat actual i reconstruïts, per a, finalment, fer un passeig virtual per aquest mateix pati tal com podia ser hipotèticament cap a finals del segle XVIII o en el primer deceni del segle XIX.


El VII Festival de Cinema Ciutadà Compromès se celebra al País Valencià del 27 d’octubre al 23 de novembre i està organitzat per l’associació Acicom (amb la col·laboració d’ACPV)

octubre 27 2021

Detalls

Data: 27/10/2021
Hora 18:00
Activitat categories:

Recinte

Sala d’actes

AMB EL SUPORT DE