FCCC 2021: Presentació del llibre Els moviments socials i la incidència política, de Laia Saragossà Miquel

Loading Activitats
  • This activitat has passed.

FCCC 2021: Presentació del llibre Els moviments socials i la incidència política, de Laia Saragossà Miquel

El llibre és un assaig sobre les pràctiques polítiques dels moviments socials de la ciutat de València, fet des d’una perspectiva universal. Al llarg de les seues pàgines, es posa de manifest quins problemes socials treballen estes organitzacions autogestionades, quines tàctiques i recursos utilitzen per a superar-los, i què necessitarien per a augmentar la seua incidència sociopolítica. En eixe camí, s’analitza la relació que mantenen amb les administracions públiques, atenent a dos factors: l’ús de recursos públics per part de la població autoorganitzada, i la possibilitat de millorar les polítiques públiques a través de processos participatius vinculats a l’administració.
L’estudi posa en valor els moviments socials. No només pel seu incansable treball, que tants beneficis proporciona. Sinó, sobretot, pel potencial de les seues idees innovadores per a superar una desigualtat i una precarietat que no s’hauria d’acceptar.
(Tirant Editorial)


El VII Festival de Cinema Ciutadà Compromès se celebra al País Valencià del 27 d’octubre al 23 de novembre i està organitzat per l’associació Acicom (amb la col·laboració d’ACPV)

novembre 16 2021

Detalls

Data: 16/11/2021
Hora 19:00
Activitat categories: ,

Recinte

Aula 1