FCCC 2021: Audiovisuals valencians

Loading Activitats
  • This activitat has passed.

FCCC 2021: Audiovisuals valencians

Es projectaran dues pel·lícules

No s’apaguen les estreles, de Xavi Sarrià, Víctor Serna i David Segarra

El 2021 les crisis omplen tertúlies i portades. Precisament en aquests temps difícils és quan més necessàries es fan les experiències de valencians resilients i lluitadors. Una alenada de coratge per enfrontar el moment actual. En temps turbulents, la cultura pot ser llum. El poble valencià de hui és hereu de moltíssima gent que ha treballat des de l’educació i la cultura, des de l’horta i la muntanya, i des de l’exili i la memòria. Aquests eixos: cultura, treball i memòria, són la columna vertebral del documental.

Direcció: Xavi Sarrià (2021)
Guió: David Segarra
Fotografia i edició: Víctor Serna
Música: Míriam Encinas
Producció: Tourmalet amb la participació d’Àpunt Media
Durada: 50’

 

La bomba Carraixet, d’Helena Sánchez Bel

El documental mostra com la família Giner, el nucli del grup musical Carraixet, reviu els fets del 9 d’octubre de 1979, quan un grupuscle d’extrema dreta va col·locar una bomba davall la seua furgoneta. Bona part del metratge se centra a explicar com la família va oblidar aquell episodi. I amb la família, el gruix de la societat valenciana.

Direcció: Helena Sánchez Bel (2020)
Producció: Los Sueños de la Hormiga Roja
Durada: 55’


El VII Festival de Cinema Ciutadà Compromès se celebra al País Valencià del 27 d’octubre al 23 de novembre i està organitzat per l’associació Acicom (amb la col·laboració d’ACPV)

novembre 17 2021

Detalls

Data: 17/11/2021
Hora 18:00
Activitat categories:

Recinte

Sala d’actes

AMB EL SUPORT DE