Falla Immaterial: matinal de disseny, dades obertes i ludificació

Loading Activitats
  • This activitat has passed.

Falla Immaterial: matinal de disseny, dades obertes i ludificació

La Falla Immaterial de la Universitat de València et convida a gaudir d’un matí on parlarem de disseny de cartells i tipografies falleres al mateix temps que jugarem a redescobrir els nostres barris amb les dades obertes de la ciutat de València.

Hi intervindran Maria José Tornero (artista i primera dona guanyadora del cartell de Falles el 1976), Miguel Ángel Moya (professor de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València), Gil Manuel Hernández (director del Museu Faller de València), Emilia López-Iñesta i Francisco Grimaldo (ambdós de l’equip investigador de la Falla Immaterial).

La Falla Immaterial és un projecte de divulgació científica de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la Universitat de València (ETSE-UV) que apropa la cultura tradicional a l’avantguarda en enginyeria i ciència de dades.

Cal que vingueu amb les mans lliures, bona gana i el mòbil carregat. Jugarem a construir monuments fallers virtuals de manera col·laborativa i vos obsequiarem amb una reproducció molt especial del cartell de Falles de 1976.

 

 

La Falla Immaterial és un projecte participatiu que és possible gràcies al suport i a la col·laboració de: Càtedra de Ludificació i Govern Obert a la Ciutat de València; Regidoria de Transparència i Govern Obert de l’Ajuntament de València; Servei de Política Lingüística, Centre Cultural La Nau i Unitat de Cultura Científica i de la Innovació de la Universitat de València; EMT; Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia; Ministeri de Ciència i Innovació; Destil·leries Tenis i Junta Central Fallera.


Organitzat per la Falla Immaterial amb la col·laboració de l’Octubre CCC

Detalls

Data: 12/03/2022
Hora 10:30 - 12:30
Activitat categories:

Recinte

Aula 1

La inscripció es fa a traves de l’app de reserva d'entrades "Eventbrite":

Inscripció gratuïta obligatòria a Eventbrite

AMB EL SUPORT DE