Falla Immaterial 2023: Matinal de paisatge sonor, dades obertes i gastronomia

Loading Activitats
  • This activitat has passed.

Falla Immaterial 2023: Matinal de paisatge sonor, dades obertes i gastronomia

La Falla Immaterial i l’Aula de Gastronomia de la Universitat de València i #LaCulturaDelAlmuerzo et conviden a gaudir d’un matí on parlarem de paisatge sonor, de dades obertes i de gastronomia a la ciutat de València.

Hi intervindran Edu Comelles (artista sonor), Aina Gilabert (il·lustradora gastronòmica) i Emilia López-Iñesta i Francisco Grimaldo (professors de la Universitat de València). Cal que veniu amb el cap obert i bona gana, ja que compartirem ciència i un esmorzar complet.

 

 

La Falla Immaterial és un projecte de divulgació científica de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la Universitat de València (ETSE-UV) que apropa la cultura tradicional a l’avantguarda en enginyeria i ciència de dades.

És també un projecte participatiu que és possible gràcies al suport i a la col·laboració de: Càtedra d’Intel·ligència Artificial i Visualització de la Informació per al Govern Obert a la Ciutat de València; Regidoria de Transparència i Govern Obert de l’Ajuntament de València; Regidoria d’Agenda Digital de l’Ajuntament de València; DAS Audio; EPSON; Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat; Diputació de València; Servei de Política Lingüística, Centre Cultural La Nau i Unitat de Cultura Científica i de la Innovació de la Universitat de València; EMT; Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia; Ministeri de Ciència i Innovació; Destil·leries Tenis i Junta Central Fallera.


Organitzat per la Falla Immaterial amb la col·laboració de l’Aula de Gastronomia de la Universitat de València, #LaCulturaDelAlmuerzo i l’Octubre CCC.

Patrocina:

Detalls

Data: 11/03/2023
Hora 09:30 - 12:30
Activitat categories:

Recinte

Cafeteria

Horari

  • 9.30h: obertura de portes i intervencions dels ponents
  • 11.00h: esmorzar
  • 12.30h: fi de l'acte
  •  

Esmorzar a les 11:00h inclòs en el preu de l'entrada de 4 euros (més despeses de gestió).

Inclou un entrepà, dues begudes, amanida i café.

Reserva i pagament anticipat a través de la web de Notikumi

AMB EL SUPORT DE