Exposició “Brossa polièdric”

Loading Activitats
  • This activitat has passed.

Exposició “Brossa polièdric”

En celebració de l’Any Joan Brossa.

Joan Brossa (Barcelona, 1919-1998) fou un poeta en majúscules que entenia la creació poètica com quelcom que anava més enllà de qualsevol convencionalisme. La poesia era per a Brossa una eina al servei de la comunicació, sense divisió de gèneres, oberta, transversal, polièdrica. De forma autodidacta, va beure de la tradició literària del país i es va nodrir de les tendències creatives europees per tal de crear un llenguatge, un univers propi, que el converteix en un dels màxims representants de la segona avantguarda catalana.

L’exposició Brossa polièdric, concebuda per Judith Barnés, és una proposta divulgativa amb la voluntat de donar a conèixer la trajectòria vital i professional del poeta. El conjunt vol penetrar en el procés creatiu de l’autor i fer entendre la seva producció com un tot indissoluble que defuig de qualsevol etiqueta

En celebració de l’Any Joan Brossa. Ho organitzen Acció Cultural del País Valencià, l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana i el PEN Català amb la col·laboració de la Institució de les Lletres Catalanes, la Fundació Joan Brossa i el Pla Valencià de Foment del Llibre i la Lectura de la Generalitat Valenciana.

novembre 18 2019

Detalls

Inici: 18/11/2019 | | 00:00
Fi: 23/11/2019 | | 00:00
Activitat categories:

Recinte

Hall