Estrena del documental “Nancy en julio”, dirigit per Alfonso Legaz

Loading Activitats
  • This activitat has passed.

Estrena del documental “Nancy en julio”, dirigit per Alfonso Legaz

Dimarts 25 de febrer a les 17.00h.
Col·loqui posterior amb Miguel Corella i Jordi Massó.
Projecció amb motiu de l’exposició 2O ESPEJOS SUCEDEN, d’Alfonso Legaz i Andrea Garay, actualment a l’Octubre CCC

 

Presentació del documental a càrrec d’Alfonso Legaz i Andrea Garay.

Col·loqui posterior amb Miguel Corella i Jordi Massó.

El juliol de 2017, els artistes Andrea Garay i Alfonso Legaz emprenen viatge per trobar-se amb el filòsof francès Jean-Luc Nancy, a sa casa d’Estrasburg, i tractar la problemàtica de la representació documental des de l’experiència del seu projecte 20 ESPEJOS SUCEDEN (actualment en exhibició a l’Octubre CCC), el qual atén importants elements del pensament del filòsof, i realitzen un retrat del pensador, autoritat internacional al voltant de la noció de comunitat i el pensament de l’en-comú.

Direcció, fotografia i muntatge: Alfonso Legaz (2020)
Idea: Andrea Garay i Alfonso Legaz
Càremes: Andrea Garay i Alfonso Legaz
Interpretació simultània: Miquel Escudero Diéguez
Repartiment: Jean-Luc Nancy, Miquel Escudero Diéguez, Andrea Garay, Alfonso Legaz
Producció: Andrea Garay, Alfonso Legaz i l’Octubre CCC
Durada: 185’

Participen en el col·loqui

Miguel Corella És doctor en Belles Arts, investigador i professor titular de la Universitat Politècnica de València, facultat de Belles Arts de Sant Carles, on imparteix docència en l’àmbit de l’Estètica i Teoria de l’Art. Les seues línies d’investigació principal són les avantguardes artístiques i literàries hispàniques i les relacions entre estètica i política, en aspectes com la iconografia del poder o la construcció de l’imaginari polític. Entre les seues múltiples publicacions, llibres i articles especialitzats es troba, per exemple, la Introducció a La partición de las artes, llibre de Jean-Luc Nancy (Pre-Textos, 2013).

Jordi Massó Professor d’Estètica en la Facultat de Filosofia de la Universitat Complutense de Madrid, és autor de les obres Videoarte (Nerea, 2016) i Derrida (RBA, 2017), com també El arte en juego (CENDEAC, en premsa), aquesta darrera escrita juntament amb Daniel Lesmes. Especialista en pensament francès contemporani, ha traduït obres de Jacques Derrida, Jean-Luc Nancy, Gerard Granel i Alain Badiou. És codirector del Grup d’Investigació Complutense de l’Europa de l’Escriptura i dirigeix la revista científica Escritura e Imagen.

febrer 25 2020

Detalls

Data: 25/02/2020
Hora 17:00
Activitat categories:

Recinte

Sala d’actes