#EspaiCiència: «La ciència a través de la literatura», amb Ramon Gomis i Xavier Duran

Loading Activitats
  • This activitat has passed.

#EspaiCiència: «La ciència a través de la literatura», amb Ramon Gomis i Xavier Duran

Conversa amb Ramon Gomis i Xavier Duran moderada per la periodista Reis Juan.

Ramon Gomis, metge endocrinòleg i dramaturg, Investigador emèrit (Clínic de Barcelona, IDIBAPS) especialista en diabetis i obesitat, membre de l’IEC i autor de La fi de la diabetis? (Bromera/PUV, 2006).

 

 

Xavier Duran, químic i comunicador científic, autor d’El cervell polièdric (premi EG 1995), L’artista en el laboratori (finalista 2006) i L’imperi de les dades (premi EG 2017). En 2015 va publicar La ciència en la literatura: un viatge per la història de la ciència vista per escriptors de tots els temps (UB).


L’Espai Ciència de l’Octubre CCC és una iniciativa de l’Institut d’Estudis Catalans i compta amb la col·laboració d’Acció Cultural del País Valencià, la Unitat de Cultura Científica i Innovació / Càtedra de Divulgació de la Ciència de la UV, la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia, el Centre Superior d’Investigacions Científiques, la llibreria Fan Set i la revista Mètode.
Amb la col·laboració d’Edicions Bromera.

abril 17 2024

Detalls

Data: 17 abril
Hora 19:00
Activitat categories:

Recinte

Aula 1

El nostre futur amb la ciència. Cicle de converses celebrant 30 anys del Premi de divulgació científica Estudi General de la Universitat de València i de la col·lecció Sense Fronteres d’Edicions Bromera.

AMB EL SUPORT DE