#EspaiCiència: «El futur del cervell humà», amb José R. Alonso i Adolf Tobeña

Loading Activitats
  • This activitat has passed.

#EspaiCiència: «El futur del cervell humà», amb José R. Alonso i Adolf Tobeña

Conversa amb José Alonso i Adolf Tobeña moderada per la periodista Reis Juan.

Jose R. Alonso, catedràtic de biologia cel·lular de la Universitat de Salamanca, especialista en plasticitat neuronal, autor d’una diversitat de llibres sobre neurociència i de Són els nostres amos i nosaltres els seus esclaus. Com els paràsits manipulen el comportament, premi EG 2022.

Adolf Tobeña, catedràtic de psiquiatria i psicologia mèdica (UAB) amb una àmplia obra de divulgació científica en premsa, ràdio i llibres. Premi Avui de Periodisme Científic i Premi Serra i Moret de la Generalitat de Catalunya és autor de Neurotafaneries. Els secrets del cervell humà (Bromera/PUV 1997) i de Màrtirs mortífers. Un itinerari pel cervell dels suïcides atacants, premi EG 2004.


L’Espai Ciència de l’Octubre CCC és una iniciativa de l’Institut d’Estudis Catalans i compta amb la col·laboració d’Acció Cultural del País Valencià, la Unitat de Cultura Científica i Innovació / Càtedra de Divulgació de la Ciència de la UV, la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia, el Centre Superior d’Investigacions Científiques, la llibreria Fan Set i la revista Mètode.
Amb la col·laboració d’Edicions Bromera.

maig 29 2024

Detalls

Data: 29 maig
Hora 19:00
Activitat categories:

Recinte

Aula 1

El nostre futur amb la ciència. Cicle de converses celebrant 30 anys del Premi de divulgació científica Estudi General de la Universitat de València i de la col·lecció Sense Fronteres d’Edicions Bromera.

AMB EL SUPORT DE