#EspaiCiència: «El futur de l’alimentació», amb Daniel Ramón i Pere Puigdomènech

Loading Activitats
  • This activitat has passed.

#EspaiCiència: «El futur de l’alimentació», amb Daniel Ramón i Pere Puigdomènech

Conversa amb Daniel Ramón i Pere Puigdomènech moderada per la periodista Reis Juan.

Daniel Ramón, biotecnòleg d’aliments, fundador i director de l’empresa tecnològica Biópolis (actualment ADM-Biopolis), catedràtic de biotecnologia de CEU Universities, autor de novel·les de base científica i d’Els gens que mengem, premi EG 1996.

 

 

Pere Puigdomènech, professor de recerca ‘ad honoris’ del CSIC (Centre de Recerca en Agrigenòmica CRAG), membre de l’IEC, ha escrit també textos de ficció científica i és autor d’Exploracions pel planeta Menjar, premi EG 2019.


L’Espai Ciència de l’Octubre CCC és una iniciativa de l’Institut d’Estudis Catalans i compta amb la col·laboració d’Acció Cultural del País Valencià, la Unitat de Cultura Científica i Innovació / Càtedra de Divulgació de la Ciència de la UV, la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia, el Centre Superior d’Investigacions Científiques, la llibreria Fan Set i la revista Mètode.
Amb la col·laboració d’Edicions Bromera.

febrer 14 2024

Detalls

Data: 14 febrer
Hora 19:00
Activitat categories:

Recinte

Aula 1

El nostre futur amb la ciència. Cicle de converses celebrant 30 anys del Premi de divulgació científica Estudi General de la Universitat de València i de la col·lecció Sense Fronteres d’Edicions Bromera.

AMB EL SUPORT DE