#EspaiCiència: «El futur de la ciència en temps de banalitats», amb Arcadi Navarro i Susanna Manrubia

Loading Activitats

#EspaiCiència: «El futur de la ciència en temps de banalitats», amb Arcadi Navarro i Susanna Manrubia

Conversa amb Arcadi Navarro i Susanna Manrubia moderada per la periodista Reis Juan.

Arcadi Navarro, catedràtic de genètica (UPF) i investigador ICREA, director de la Fundació Pasqual Maragall, és autor de Contra Natura. L’essència conflictiva del món viu, finalista del premi EG 2005.

Susanna Manrubia, és investigadora del CSIC (Centre Nacional de Biotecnologia) amb un gran interès en la comunicació de la ciència. Ha coordinat una obra col·lectiva sobre pseudociències i és coautora de Gens i genealogies. Sobre la nostra herència cultural i biològica, premi EG 2012.


L’Espai Ciència de l’Octubre CCC és una iniciativa de l’Institut d’Estudis Catalans i compta amb la col·laboració d’Acció Cultural del País Valencià, la Unitat de Cultura Científica i Innovació / Càtedra de Divulgació de la Ciència de la UV, la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia, el Centre Superior d’Investigacions Científiques, la llibreria Fan Set i la revista Mètode.
Amb la col·laboració d’Edicions Bromera.

juny 18 2024

Detalls

Data: 18 juny
Hora 19:00
Activitat categories:

Recinte

Aula 1

El nostre futur amb la ciència. Cicle de converses celebrant 30 anys del Premi de divulgació científica Estudi General de la Universitat de València i de la col·lecció Sense Fronteres d’Edicions Bromera.

AMB EL SUPORT DE