Conversa “Art i Ciència” amb Àngels Royo i Anna Moner

Loading Activitats
  • This activitat has passed.

Conversa “Art i Ciència” amb Àngels Royo i Anna Moner

Art i Ciència: La influència de les malalties en l’obra de Puccini, Stevenson i Dickinson.

Conversa entre Àngels Royo Peiró (oncòloga i divulgadora de la Història de la Medicina) i Anna Moner (escriptora i artista plàstica).

Àngels Royo Peiró. Llicenciada en Medicina per la Universitat de València l’any 2007, es va formar com a especialista en Oncologia Mèdica a l’Hospital Universitari Dr. Peset de València. Màster oficial interuniversitari en Història de la Ciència i Comunicació Científica, ha col·laborat amb diferents publicacions nacionals i internacionals. Interessada per la divulgació científica i les humanitats, l’any 2020 va publicar Clar i ras. Parlem del càncer (Vincle Editorial), el seu primer assaig destinat al gran públic.

 

Anna Moner. Escriptora i artista plàstica. Llicenciada en Història de l’Art. Ha publicat diversos relats, l’assaig Gabinet de curiositats (Premi de la Crítica 2016) i les novel·les Les mans de la deixebla (Premi Enric Valor 2010), El retorn de l’Hongarès (Premi Alfons el Magnànim 2014, Premi Túria 2015 i Drac de Sant Jordi 2015) i La mirada de vidre (Premi Ciutat d’Alzira 2018). Col·labora en diferents periòdics i revistes i en la ràdio d’À Punt Mèdia. És coordinadora de l’Institut d’Humanitats i Patrimoni de la Institució Alfons el Magnànim.


Organitzat per la Institució Alfons el Magnànim amb la col·laboració de l’Octubre CCC.

gener 26 2023

Detalls

Data: 26 gener
Hora 19:00
Activitat categories:

Recinte

Aula 1

AMB EL SUPORT DE