Cinema Jove 2021

Loading Activitats
  • This activitat has passed.

Cinema Jove 2021

L’edició número 36 de Cinema Jove, Festival Internacional de València, se celebra del 18 al 26 de juny a diversos llocs de la ciutat de València (Rialto, Teatre Principal, Centre del Carme, Institut Francès, CM Rector Peset, Espai Túria) i l’Octubre CCC presenta una exposició de cartells de cinema (del 15 de juny al 24 de juliol) i el cicle de projeccions «València Capital del Disseny» els dies 19 i 20 de juny.

Projeccions «Secció València Capital del Disseny»

 

18.00h

Making it, d’Anthony Moorman
Uns autors de novel·la gràfica ens ensenyen les seues vivències en el món i com les converteixen en art. «Making it» explora el talent, el treball dur, les relacions, la sort i tots els ingredients necessaris per arribar a poder viure de l’art.
Any: 2015
Direcció: Anthony Moorman
Intèrprets: Andrew Bawidamann, Brian Ewing, Eric Fortune
Durada: 88′
País: Estats Units

Després de la projecció conversa amb Mireia Pérez i Raquel Aparicio (il·lustradores) moderada per Javier La Casta (Nectar Estudio).

 

20.00h

El hombre que diseñó España, d’Andrea Bermejo i Miguel Larraya
L’artista i dissenyador Jose María Cruz Novillo intenta donar una imatge nova de les institucions privades i públiques d’Espanya després de la dictadura franquista. La pel·lícula proposa un viatge amb ell, fent un recorregut per la seua carrera que també reflecteix el procés de modernització del país.
Any: 2019
Direcció: Andrea Bermejo i Miguel Larraya
Intèrprets: Alfonso Guerra, Joaquín Leguina, José María Cruz Novillo
Durada: 81′
País: Espanya

Després de la projecció conversa amb Juanjo Oller i Raul Ferris (dissenyadors) moderada per Javier La Casta (Nectar Estudio).


Organitzat pel festival Cinema Jove amb la col·laboració de l’Octubre CCC

juny 19 2021

Detalls

Data: 19/06/2021
Hora 18:00
Activitat categories:

Recinte

Sala d’actes

Assistència gratuïta prèvia inscripció a la web de Cinema Jove

AMB EL SUPORT DE