Dimecres 27 de novembre a les 19.00h. Amb motiu de la publicació de “La ciència a taula”, recull d’articles de Fernando Sapiña. Amb Bernd Knölle, Pere Castells i Reis Juan. Una activitat de l’Espai Ciència de l’Octubre CCC amb la col·laboració de la Facultat de Química de la UV dins de la celebració de l’Any de la Taula Periòdica.
Què aporta la fusió de la creativitat gastronòmica i la ciència? Amb motiu de la publicació de “La ciència a taula”, recull d’articles de Fernando Sapiña sobre gastronomia científica a la revista Mètode (Monografies Mètode, n. 10, 2019). Conversa amb —Bernd Knöller (xef del restaurant RiFF)) i —Pere Castells (prologuista del llibre, Barcelona Science & Cooking) Modera: Reis Juan, periodista — Una activitat de l’Espai Ciència de l’Octubre CCC amb la col·laboració de la Facultat de Química de la Universitat de València dins de la celebració de l’Any de la Taula Periòdica.