Bar de Ciències amb Abel Mariné

Loading Activitats
  • This activitat has passed.

Bar de Ciències amb Abel Mariné

Si teniu preguntes sobre el que mengem cada dia, veniu al Bar de Ciències a propòsit de la publicació de l’obra El gran llibre de la nutrició d’Abel Mariné i Imma Amadeo.

Participen Abel Mariné, membre de l’IEC i autor del llibre i Reis Juan, periodista.

La llet descremada conté el mateix calci que la llet sencera? Quant de temps aguanten els ous a la nevera? Si congelem el pa, perd poder nutritiu? Què passa si tornem a congelar un aliment que hem descongelat? El PVC és dolent per als envasos dels aliments? Quantes vegades es pot reutilitzar l’oli de fregir? Cuinar amb microones és perjudicial per a la salut?

Un llibre savi del mestre de la nutrició catalana en col·laboració amb una periodista de llarga trajectòria. La guia definitiva per menjar i viure amb qualitat i bons aliments. Tot el que cal saber sobre els fonaments de la nutrició, amb un munt de curiositats i respostes a dubtes quotidians.

 

(Comanegra)


L’Espai Ciència de l’Octubre CCC és una iniciativa de l’Institut d’Estudis Catalans i compta amb la col·laboració d’Acció Cultural del País Valencià, la Unitat de Cultura Científica i Innovació / Càtedra de Divulgació de la Ciència de la UV, la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia, el Centre Superior d’Investigacions Científiques, la llibreria Fan Set i la revista Mètode.

abril 20 2023

Detalls

Data: 20/04/2023
Hora 19:00
Activitat categories:

Recinte

Cafeteria

AMB EL SUPORT DE