Databeers València (@databeersvlc), Cacau d’Or (@CulturaAlmuerzo) i l’Aula de Gastronomia de la Universitat de València s’uneixen per a celebrar aquesta trobada dedicada a la ciència de dades i a la reivindicació de la gastronomia pròpia.
Programa:
—Julio Madrigal (Ibions):
«Mengem bé els espanyols? Descobreix què en diuen les dades!»
—Pilar Vila (Universitat de València):
«Com influeix la dieta en l’exposició a micotoxines?»
—Paco Alonso (TVE):
«L’Esmorzar, el menjar preferit dels valencians?»
—Michelle Resendiz (La Despensa de Frida)
«Desde México, para todo mal, Mezcal»
Presentació a càrrec de Francisco Grimaldo Moreno, Emilia López Iñesta, Elena Álvarez García i Daniel García Costa (Universitat de València).
En acabar les xerrades compartirem taula i esmorzar amb la sessió musical «Menys gastrobars i més esmorzars» a càrrec d’Elvira Gaynor Dj.
—
Ho organitzen el col·lectiu Databeers VLC, l’Espai Ciència de l’Octubre CCC i l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE-UV) de la Universitat de València amb la col·laboració de #LaCulturalDelAlmuerzo i l’Aula de Gastronomia de la Universitat de València.