Segells valencians de música electrònica

Segells valencians de música electrònica

Gémesis Electronic presenta el dijous 20 de juny de 2024 a les 19:00, en col·laboració amb l’Octubre Centre de Cultura Contemporània, el col·loqui ‘Segells valencians de música electrònica’. Amb aquesta xerrada (moderada per Alberto Sola, de Génesis Music) es pretén posar en valor el treball dels segells valencians més potents que hi ha actualment enfocats a la pista de ball.

 


Pablo Barberà: Finalversion3 de Gordo Trax

 

Acmé suposa el moment en què l’artista porta la seua obra al nivell més alt de producció. Impressió només en vinil a càrrec del seu responsable, el DJ i productor, Alex Font.

Gordo Trax neix com una evolució natural de Club Gordo, una sala del barri de Russafa que ha cridat l’atenció de tot el panorama musical des de la seua obertura el 2015. El responsable és Pablo Barberà: Finalversion3.

HC Records és una plataforma que pretén reflectir els valors musicals de l’històric col·lectiu Hypnotica Colectiva liderat per David Verdeguer i Raszia. Sense inhibicions, sense etiquetes, sense caducitat, sense doctrina predominant, HC Records publica els treballs de tots aquells artistes amb què se senten identificats.

Low Syndicate Audio és el segell de drum & bass, jungle, deep dubstep, juke i breaks de referència a València des del 2015. El seu principal objectiu és fer conèixer el talent valencià en aquests estils, com també teixir una xarxa d’artistes entre València i el resta del planeta. El responsable és l’històric DJ Finger.

Oven Sound és el segell musical del reconegut club valencià situat a la Gran Via Germanies. Captura l’essència i energia que prospera al seu soterrani. Si heu experimentat el club, sabeu exactament de què parlem. Els seus responsables són David PinUp i Sueezo.

Subsist és un segell dedicat a oferir música electrònica/techno underground d’avantguarda a l’escenari mundial. Cada EP o àlbum mostra una selecció de pistes en totes les formes dels millors productors de música electrònica de tot el món. Aquest projecte va ser fundat el 2009 per Alfonso Civantos.

Sungate és un segell discogràfic que publica música electrònica diversa i contemporània. Els seus responsables són el DJ i productor Moy Santana i Fran Domingo.

theBasement Discos
és un segell valencià especialitzat en música house amb fortes influències del funky i del disco. El segell pretén tancar la bretxa entre els sons clàssics i les noves generacions de productors, amants de la música i clubbers de tot el país.

 


Carlos Alandí, de theBasement Discos


Col·loqui organitzat per Génesis Electronic amb la col·laboració de l’Octubre CCC.

AMB EL SUPORT DE