Exposició de Pasqual Gomes a Canet d’En Berenguer

Exposició de Pasqual Gomes a Canet d’En Berenguer

L’artista Pasqual Gomes (que actualment té a l’Octubre CCC l’exposició Mosaic del País Valencià) acaba d’inaugurar una mostra al centre cultural Casa dels Llano de Canet d’En Berenguer. És la primera vegada que exposa en aquesta població del Camp de Morvedre, malgrat ser el seu lloc de naixement.

L’exposició Temps d’Arena és una mostra antològica de la seua producció entre 1995 i 2020. Com indica el propi artista “he volgut repassar ara i ací els darrers vint-i-cinc anys de feina en el camp de la pintura i l’he titulat Temps d’Arena perquè és el període durant el qual he emprat la sorra com a component bàsic dels meus quadres i, en el noranta per cent dels casos, ha sigut recollida a la platja de Canet”.

L’exposició està dividida en onze apartats: el principi, l’arena, els sòls, la consciència, l’arquitectura popular i tradicional, el collage, les sèries i els mòduls, les col·laboracions, els viatges, la memòria i el temps.

La Casa dels Llano és un centre cultural i social de l’Ajuntament de Canet d’En Berenguer. Rehabilitada el 2011, és l’antiga residència de la família Llano, comerciants valencians que a cavall dels segles XVIII i XIX es dedicaren al comerç de la seda i de l’aiguardent, i que, a més, van introduir el guano a València des del Perú i el cultiu comercial de la taronja. Durant 2020 es van condicionar també els jardins per a realitzar activitats culturals.

La mostra pot visitar-se fins al 30 d’abril de 2021.

AMB EL SUPORT DE