Exposició “50 anys fent Harca” a Aldaia

Exposició “50 anys fent Harca” a Aldaia

L’exposició “50 anys fent Harca” –mostra antològica del dibuixant humorístic Juli Sanchis “Harca”, que vam tenir a l’Octubre CCC aquests mesos passats– ha iniciat una itinerància que la portarà a diverses localitats valencianes. La primera és Aldaia, a l’Horta Oest, i es pot visitar a l’Espai d’Art Plaça Major del Centre Gent Jove, situat a l’edifici de l’antic Ajuntament, que va ser rehabilitat fa un parell d’anys.

Juli Sanchis Aguado –HARCA- vol, des de l’humor, assolir un compromís crític i reivindicatiu. Des de la televisió, la premsa, les revistes, els pamflets, les xarxes socials, ens apropa a una realitat –la nostra- des d’una posició d’objectivitat de vegades àcida i directa, però sempre aclaridora i conciliadora.

Harca ha publicat al voltant de 3000 dibuixos (a nombrosos diaris i revistes del nostre país i de fora) però la major part de la seua obra ha estat realitzada per a certàmens internacionals, on té dibuixos seleccionats i premiats arreu del món.

L’obertura de la mostra ha tingut ressò a diversos mitjans de comunicació com ara Levante, El Periòdic, València Extra, etc.

La sala està oberta de dilluns a divendres de 9.00h a 14.00h i de 17.00h a 21.00h. L’exposició podrà visitar-se fins al 14 de maig de 2021.

Les imatges són una cortesia del Gabinet de Premsa de l’Ajuntament d’Aldaia.

AMB EL SUPORT DE