Convocatòria del programa Atenea 2021 per a noves cineastes

Convocatòria del programa Atenea 2021 per a noves cineastes

Enguany s’arriba a la tercera edició del Programa Atenea, promogut per l’Associació Dona i Cinema, amb el patrocini de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de València i la col·laboració de la UV – Universitat de València (TAO i Aula de Cinema de la NAU), la UPV – Universitat Politècnica de València, la UJI – Universitat Jaume I de Castelló, la UMH – Universitat Miguel Hernández d’Elx, l’EASD – Escola d’Art i Superior de Disseny de València, i el Col·legi Major Rector Peset.

La iniciativa neix de la necessitat de promoure el talent de joves directores (Amazones) en la fase final de la seua carrera universitària o recentment graduades, a través d’una sèrie de tutories personalitzades amb expertes del sector (Atenees), amb la finalitat d’orientar, aconsellar i potenciar la viabilitat dels seus projectes.

Ja està oberta la convocatòria per a la 3a edició per a les estudiants (dones) de les Universitats i entitats col·laboradores, que estiguen cursant el seu últim any en els graus de Comunicació Audiovisual o Belles arts, i/o els Màsters relacionats. Com també diplomades que hagen acabat tant el grau com el màster en 2020. Se seleccionaran 6 projectes en fase de desenvolupament (2 ficció, 2 documental, 2 animació).

El termini d’inscripció per a enviar els projectes és el 30 d’agost de 2021.

Ací es poden consultar les BASES i les PREGUNTES FREQÜENTS.

AMB EL SUPORT DE