Arranca el VII Festival de Cinema Ciutadà Compromés

Arranca el VII Festival de Cinema Ciutadà Compromés

L’Associació Ciutadania i Comunicació (ACICOM) va presentar ahir a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània la Setena edició del Festival Cinema Ciutadà Compromés.

“El Festival es manté fidel als seus principis fundacionals, generant sinergies entre el sector audiovisual valencià i la ciutadania organitzada”.

El VII Festival Cinema Ciutadà Compromés, amb una dotació econòmica modesta, aconsegueix ser un dels Festivals de referència al País Valencià, tant per les seues característiques i punt de vista com per les xifres. És el Festival més llarg: des del 27 d’octubre, Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual, fins a la gala de cloenda i lliurament de guardons, 23 de novembre. Es realitzen projeccions i activitats paral·leles en 21 localitats diferents, en 43 sales, amb més de 60 entitats col·laboradores i més de 80 audiovisuals diferents projectats. Més de 100 sessions programades, moltes d’elles amb la presència i participació dels autors de l’audiovisual.

Llegeix la notícia completa a la pàgina web d’ACICOM

L’Octubre CCC participa en el festival amb un total de 8 projeccions durant els mesos d’octubre i novembre. Consulteu la nostra agenda.

AMB EL SUPORT DE