VOlumens i Visit València presenten Óscar Mulero @ Ciutat de les Arts i les Ciències

VOlumens i Visit València presenten Óscar Mulero @ Ciutat de les Arts i les Ciències

El Festival VOlumens d’Art, Ciència i Tecnologia va tenir la seua llavor a l’Octubre CCC durant les sessions del cicle S0N1V1S10 d’audiovisual i electrònica, iniciat el setembre de 2007 (només un any després d’haver obert les nostres portes) i dirigit pel DJ, productor, periodista i activista musical Antonio José Albertos (H4L 9000 per als amics), un dels pioners de l’electrònica valenciana i fundador i director de VOlumens.

Com a curiositat direm que la vinculació d’Antonio J. Albertos amb l’Octubre CCC ve encara de més lluny, de quan ni existíem, ja que va ser l’autor de la banda sonora de la pel·lícula Dripping, de Vicent Monsonís, rodada als antics magatzems El Siglo Valenciano, quan encara estaven en ruïnes i on un parell d’anys després s’establiria el nostre centre.

Dit tot això com a notes erudites i històriques, direm ara que el Festival VOlumens s’ha situat en un dels primers llocs de la música i l’audiovisual electrònics al nostre país. Però, com no podia ser d’altra manera, l’edició d’enguany ha estat marcada per la pandèmia COVID-19 i ha fet que les diverses sessions programades tingueren un caràcter especial, que ha fet els organitzador batejar l’edició com a “Reset”.

A l’Octubre CCC, per exemple, realitzàrem la taula rodona «Estat d’alarma. Antropocè i creació audiovisual en temps de pandèmia», coorganitzada amb el Màster en Arts Visuals i Multimèdia de la Universitat Politècnica de València (podeu veure’n el vídeo complet).

Ara, el festival ha publicat al seu canal youtube la sessió que va realitzar el reconegut DJ i productor Óscar Mulero a la Ciutat de les Arts i les Ciències en col·laboració amb Visit València. Després de la gran acollida que va tenir la ‘première’ la passada setmana, amb més de 120.000 visionats a través de facebook, esperem que pugueu gaudir d’una sessió única en un lloc emblemàtic, amb una qualitat d’imatge i de so perfectes.

Imprescindible!

AMB EL SUPORT DE