Quarta edició del festival DocsValència

Quarta edició del festival DocsValència

Finalment, la 4a Edició de DocsValència / Espai de No Ficció es durà a terme del 10 al 19 de desembre d’aquest estrany i convuls 2020, però serà completament online.

Constarà de xarrades, competició als Millors Llargmetratges i, també, l’habitual DocsLab, el Laboratori de Desenvolupament de Projectes que vol donar suport a les pel·lícules que vindran en el futur.

Totes les convocatòries estan ja obertes fins al 30 d’octubre, i les podeu trobar, així com la fitxa d’inscripció, en la pàgina web del festival.

Segons els organitzadors, DocsValència no és un festival de pel·lícules. Són històries, mirades, perspectives, vivències i, sobretot, intercanvi de cultures. Cada documental és emoció, descobriment, sorpresa, bellesa, poètica i, per què no, humor. Açò és el que intenten transmetre a l’espectador en cada edició.

Des de l’Octubre CCC, una de les seus del festival des de la primera edició, us animem a presentar-hi les vostres històries. Ja siga en projecte, o amb el documental acabat, les estan esperant!

AMB EL SUPORT DE