Un viatge per les músiques del món, amb Will McCarthy i Nuno Alves.

Un viatge per les músiques del món, amb Will McCarthy i Nuno Alves.

will mccarthy and nuno alves
Actuació a l’Octubre CCC el divendres 5 de juny a les 19.00h.
Will McCarthy i Nuno Alves són dos músics molt respectats que pertanyen a les bandes Folk Jazz Árabe i Folk Jazz Blues de València.
En aquesta ocasió proposen un viatge per músiques de molts colors, que inclourà el seu tema de fussió àrab Balansiya (que pertany al documental Sobre el cielo de Azerbaiyán) i inclouran també temes com una chanson francesa original, un fado en portuguès, alguna cosa de fusió flamenca, un blues en homenatge a BB King, un clàssic de Van Morrison, un homenatge a Bob Marley, temes de la pel·lícula Midnight Cowboy i alguna cançó de jazz i folk amb sabor a Europa de l’Est.

Will i Nuno, amb les seues bandes, han tocat per exemple a festivals com la Fira de les Nacions de València o el de Músiques del Món de l’Eliana i a sales com Black Note, Café Mercedes, Radio City, Café el Duende, etc.

Folk Jazz Árabe
Nuno Alves (Portugal), trompetista, viu al País Valencià. Ha tocat amb Chambao a Àmsterdam i ha fet de teloner de George Clinton i Parliament a Gènova. Ha participat a festivals a Sevilla, Lisboa i Angola. Com a músic a enregistrat discos amb nombrosos artistes i ha participat en la banda sonora del film Bestezuelas, premi de la Mostra de Cinema del Mediterrani de València.
Will McCarthy (Anglaterra), cantant, guitarrista i compositor, viu de fa temps a València i porta vint anys tocant en directe a països com la Gran Bretanya, Irlanda, Txèquia, Itàlia i Espanya. Ha enregistrat bandes sonores i diversos discos eclèctics recomanats per El País, The Guardian o la BBC Radio. És coautor de la banda sonora del film Sobre el cielo de Azerbaiyán.
Sobre el cielo de Azerbaiyán
Precisament, l’Ocutbre CCC, dins del seu cicle de Cinema Social, projecta aquesta pel·lícula el dijous 4 de juny (un dia abans del concert).
Es tractat d’un documental de Sagrario Perpiñán (2013) sobre els pilots republicans que lluitaren en la Guerra Civil i després en la Segona Guerra Mundial per protegir els pous petrolífers de Bakú dels atacs de l’exèrcit nazi. És la història d’un grup d’homes d’acció, plens de coratge i determinació que mereixen el dret de formar part de la història.
Pilots republicans a Azerbaidjan

AMB EL SUPORT DE