Tallers bàsics de fotografia digital i de photoshop

Tallers bàsics de fotografia digital i de photoshop


Durant els mesos d’octubre i novembre de 2015.
Els tallers van dirigits a totes aquelles persones interessades en la captura d’imatges fotogràfiques en suports digitals i el seu posterior tractament i retoc digital amb photoshop.
Els tallers estan dividits en dues parts complementàries, fotografia digital i photoshop.


El taller de fotografia digital consisteix en una introducció a la presa fotogràfica amb càmeres digitals amb l’objectiu que l’alumne adquirisca els coneixements bàsics per a la captura d’imatges, conega les diferents parts i usos de la càmera fotogràfica digital, objectius, resolucions d’imatge, els formats d’arxius més utilitzats, tècniques bàsiques d’il·luminació, etc.
El taller de photoshop tractarà principalment sobre el el revelat i retoc digital d’imatges fotogràfiques. Aquest taller, que és complementari del primer, té com a objectiu que l’alumne conega el quadre de ferramentes, la pantalla de photoshop, els menús, com guardar arxius, resolució d’imatges, dimensió d’imatge per a la seua utilització en diferents suports (impresa, web…) creació de text, filtres, etc. Per a traure el millor rendiment a les fotografies.

Professor: Jordi Piris.
Jordi Piris és Llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona i titulat en fotografia per l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya. Ha desenvolupat la seua labor professional en el sector audiovisual com a director i realitzador per a canals de televisió estatals i autonòmics en la realització i direcció de ficció, documental, publicitat, informatius i programes de tv. Com a fotògraf ha realitzat treballs per a agències de comunicació i també labors fotoperiodístiques, editorials i docents.
Més informació, contingut dels cursos i matrícula.

AMB EL SUPORT DE