Gener i VerdCel al festival Hostes

Gener i VerdCel al festival Hostes

El temps del llop, de Gener
Concert a l’Octubre CCC el dissabte 7 de març

El cantautor de Quart de Poblet Carles Chiner va debutar el passat mes d’octubre amb el primer disc del seu nou projecte Gener: El temps del llop (Mesdemil). El tindrem a l’Octubre CCC per repassar els onze temes d’aquest disc, el títol del qual fa referència a la mitologia nòrdica, on ‘el temps del llop’ és el moment previ a l’apocalipsi, quan tot es transforma en caos i desesperació. El primer tema, homònim, és un blues fosc que obre el camí a la resta de cançons que ens passegen pel country-rock, el pop, els jocs de guitarra slide, les balades, la psicodèlia… Acostant a la sensibilitat mediterrània influències tan diverses com Jeff Buckley, Grizzly Bear, Fleet Foxes, Feist o Elliott Smith, Gener es presenta com una proposta d’autor en clau valenciana, personal i moderna.

Argilaga, de VerdCel

Per la seua banda, VerdCel treballa la cançó de manera única, barreja de manera natural influències modernes amb arrels mediterrànies. Amb 15 anys als escenaris, més de 10 anys des de la primera publicació, el 2014 llançà el seu cinquè LP: Argilaga i el 2015 el primer disc en directe: Òrbites. Poetes i cançons. La proposta d’Alfons Olmo és de convicció interdisciplinària, on la música i la interpretació convergeixen per convertir els seus directes en un esdeveniment perfectament equilibrat, amb la comunicació i la interacció amb el públic com pedres angulars.

Al festival Hostes (organitzat per lacasacalba.org) actuen també Mox, la Cia Elisa M. Matallín (espectacle familiar), Miquel Gil i Pep Gimeno “Botifarra”.

Més informació i reserva d’entrades

AMB EL SUPORT DE