Exposició "Estratègies d'eixida"

Exposició "Estratègies d'eixida"


Inauguració: dimecres 9 de setembre a les 20.00h.
Obres de Solange Jacobs, Ester Pegueroles, Mati Martí, Marian Montesdeoca, Alfonso Legaz, Lautaro Bianchi, Paco Sancho i Pedro Mecinas. Comissari: Pep Benlloch.
Exposició organitzada pel Màster en Fotografia de la Universitat de València amb la col·laboració de l’Octubre CCC. Del 9 de setembre al 3 d’octubre de 2015.

Analitzada la situació actual i les experiència dutes a terme en temps anteriors la direcció del Màster en Fotografia de la Universitat de València ha assumit la tasca de desenvolupar un projecte seriós i consistent a fi de generar plataformes per a la projecció dels treballs dels estudiants amb projectes interessants i rigorosos i fer efectiu un dels compromisos que com a institució han adquirit amb ells: intentar que els seus projectes tinguen la visibilitat que requereixen i servir de llançadora per a la seua inclusió en el difícil i complex món de l’art. Per això la universitat els exigeix uns plantejaments d’alta qualitat pel que fa a la conceptualització de la seua proposta, com també a la qualitat de la seua obra material: l’acabat de les seues fotografies i la professionalitat dels seus muntatges. Desitgem que per mitjà d’aquestes exposicions els estudiants, en poder observar els seus treballs en un espai expositiu, puguen reflexionar sobre el contingut i l’articulació del seu discurs i servisquen també com a estímul a aquells altres que, per diverses circumstàncies, no van acabar o no van poder desenvolupar els seus treballs.
En aquesta línia de treball oferim una nova oportunitat a un nou grup d’alumnes que ens presenten els resultats de les seues investigacions, que s’emmarquen dins dels diferents camps que tracta la fotografia contemporània. Desitgem que per a Solange Jacobs, Ester Pegueroles, Mati Martí, Marian Montesdeoca, Alfonso Legaz, Lautaro Bianchi, Paco Sancho i Pedro Mecinas, aquesta mostra els aprofite per poder continuar cercant un lloc dins del món de la plàstica contemporània.

Pedro Mecinas

Paco Sancho

Mati Martí

Marian Montesdeoca

Lautaro Bianchi

Ester Pegueroles

Alfonso Legaz

Imatge de capçalera: Solange Jacobs

AMB EL SUPORT DE