Encara ací / Still here

Encara ací / Still here


Més de 20 anys de presència del VIH i de la sida en l’obra de Pepe Miralles
Inauguració de l’exposició: dijous 3 de desembre a les 19.00h.
Aquesta exposició proposa un recorregut per l’obra que l’artista Pepe Miralles realitza al voltant de diverses problemàtiques del VIH i de la sida. Són pocs els artistes a l’Estat espanyol que treballen sobre aquestes temàtiques i menys els que ho han realitzat amb alguna continuïtat, creant una obra que ens permeta veure els diversos moments pels que ha passat aquesta malaltia, des de la incomprensió i la manca d’informació que hi havia a finals dels 80 i principis dels anys 90 del segle passat, fins les obres que s’han produït en el context de les teràpies combinades.


L’exposició destacarà també aquells treballs que s’han realitzat a partir de l’establiment de vincles amb institucions, agents i associacions. Es presentaran algunes peces, unes altres seran reconstruïdes per a l’ocasió i es podrà consultar un fons de documentació sobre les intervencions en espais públics i altres accions realitzades al llarg de la trajectòria de l’artista.
Aquesta mostra forma part de les activitats que des de CALCSICOVA es realitzen per a commemorar el dia 1 de desembre, dia mundial de la lluita contra la sida.

Comissari: Ramón Espacio.
Amb el suport de la Coordinadora d’Associacions de Lluita contra la Sida (CALCSICOVA) i ViiV Healthcare.
Nota: aquesta exposició compta amb activitats paral·leles: una taula rodona del col·lectiu Lambda que se celebrarà el dia 15 de desembre i una Jornada sobre VIHsibilitat el 17 de desembre.

AMB EL SUPORT DE