Audition#05: Affkt

Audition#05: Affkt

AFFKT
Nova audició guiada amb AFFKT a l’Octubre CCC el dissabte 28 de març.
¿Com va aconseguir un dj aquell disc que li va marcar un abans i un després en la seua carrera? Quina és l’autèntica història que hi ha darrere la producció d’un track? Què és el que fa especial un disc determinat? Això, entre altres coses, és el que pretenen esbrinar les sessions Audition, unes audicions guiades i protagonitzades per coneguts discjòqueis o productors que apropen al públic el sentit del seu treball.
En ocasions anteriors han participat destacats membres del panorama electrònic com Fran Campos, Nacho Marco, Fran Lenaers o, molt recentment i a l’Octubre CCC, els Jupiter Lion, que preparen ja el seu set per al Sónar 2015.
Audition.04
Vicente Sais i Xavi Chardi –dos dels tres Jupiter Lion (a l’esquerra)– durant l’Audition#4 a l’Octubre CCC, entrevistats per Joshua Djournalist, conductor de l’acte.

En aquesta ocasió comptarem amb la presència d’AFFKT, el projecte més conegut del valencià Marc Martínez Nadal, que se sol moure entre el deep house i el tech house. De formació clàssica al Conservatori de València (estudis de piano i teoria musical), Marc va encetar el projecte AFFKT el 2007 sota el paraigües del segell Magnolia, per publicar posteriorment a Get Physical, Bedrock, Noir Music, Buzzin Fly, etc. Aquest gener passat va fitxar pel segell alemany Kling Klong i, a més, posseeix també la seua marca pròpia, Sincopat.
AFFKT a Decadence House
Sessió d’AFFKT al Decadence House de Kiev (Ucraïna)

Productor en el seu temps dels rapers valencians Rapsodes, ha fet remescles per a John Talabot, Robert Babicz, Douglas Greed, Rashid Ajami, etc. Habitual d’Eivissa i viatger impenitent, ha treballat a clubs i festivals de tot el món, des del Nitsa de Barcelona, el Tresor i el Weekend de Berlin o l’Egg de Londres fins al 360 de Dubai o al The Grove Cruise de Los Angeles. A València sol freqüentar Barraca i precisament després de participar en aquesta Audition el podrem trobar aquella nit al Miniclub.
AFFKT a Pobla Studio
Marc Martínez Nadal aka AFFKT al seu Pobla Studio de Foios (l’Horta Nord)
Entrada per invitació: més informació
Organitzat per Audition amb a col·laboració de l’Octubre CCC

AMB EL SUPORT DE