V Biennal de València – Ciutat Vella Oberta 2021

Loading Activitats
  • This activitat has passed.

V Biennal de València – Ciutat Vella Oberta 2021

La Biennal de València – Ciutat Vella Oberta és un projecte cultural amb vocació multidisciplinar, l’objectiu del qual és projectar al món la identitat valenciana i visibilitzar la producció artística al nostre “Circuit de l’Art”.
Integrada per artistes, agents culturals i teòrics de l´art, la Biennal s´articula mitjançant una xarxa d´accions que connecten els tallers d´artista, els espais públics i les institucions.
A través d’exposicions, performances, instal·lacions, projeccions i conferències, el projecte “Crea Zona Oberta” promou l’intercanvi de continguts que motiven el diàleg i la reflexió, per a impulsar la renovació de l’art i la integració social.
L’entusiasme dels artistes, el suport de les institucions i dels centres culturals, com també l’interès creixent de la ciutadania, permeten que aquest projecte es consolide en cada nova edició.

Obra en sala
Alejandro Martínez, Alexis Ceballos, Andrea Benitez, Antonia Hervás, Fernando Martínez, Gerardo Stübing, Irene Lario, José Cámara, José Forés, Lorena García Mateu, Lu Gorriz, Manolo Gil Labrandero, Manuel Ramos, María Ángeles Aguilera , Marilina Besteiro, Pedro Gandía, Snock, Tomás Sivera

Obra en projecció digital
Col·lectiu ACTA (Adrián Vico, Belén Arellano, Carlos Cañadas, Fran Baena, Javier García, Rocío Castellano), Abenamar Bauta, Andrea Ronchi, Antonio J. Falcó, Bianca Romano, Cristhina Bastos, Genoveffa Savella, Jimena Moreno, Josué Moreno, Leonardo Ezequiel Mayer, Maite Morell, María Jesús Huarte, María José Fort, Margarita Garcés, Oliver Martínez, Sara Sepúlveda, Silvina Cerminara, Susana Mulas Lastra

Projecte “Abans, durant, després”
Comissaris: Daniela Díaz Larralde, Leonardo Hernández Hernández, Ricardo Benaim


L’actual edició de la Biennal de València inclou també al nostre centre l’exposició Processos organitzada per Muxart. Espai d’art i creació contemporanis de Martorell (Baix Llobregat).

novembre 16 2021

Detalls

Inici: 16/11/2021 | | 00:00
Fi: 07/01/2022 | | 00:00
Activitat categories:

Recinte

Sala d’exposicions

AMB EL SUPORT DE