Taula redona «35 anys de producció electrònica al País Valencià 1989-2024»

Loading Activitats
  • This activitat has passed.

Taula redona «35 anys de producció electrònica al País Valencià 1989-2024»

Amb la participació dels productors Julio Nexus, Nacho Marco i Edu Imbernon. Modera: Alberto Sola.

Julio Nexus (València, 1958). Fundador a finals dels vuitanta, juntament amb Fran Lenaers i Gani Manero, de Megabeat/Interfront, la banda electrònica de culte més important del país gràcies a hits imperibles com Strange o Es Imposible No Puede Ser. A causa de la ràpida dissolució de Megabeat, Nexus va continuar amb el projecte com a Interfront. Durant els anys 2000 va revitalitzar la seua carrera amb temes com Accelerating i Aradia. La formació actual és el duet creatiu format per Julio Nexus i Albert Pavia. Interfront és un emblema de la música valenciana. Julio és, juntament amb Germán Bou, creador de gemmes com Espiral o Así Me Gusta A Mi, el veritable i autèntic arquitecte del So de València, el gran moviment cultural de producció musical creat a l’etapa justament anterior a la ruta del bacalo.

 

 

Nacho Marco (València, 1976). És un dels DJ i els productors més respectats de l’escena electrònica a Espanya. Va començar a publicar el 1999 els seus primers temes house, entre els quals destaca Lights Off!, a través de segells com Odori, Alola, Future Groove/Mute, Shinichi o Exun. Va formar part d’Advanced Music, productora del Sónar, des del 2000 fins al 2015 i va ser resident de Le Club des del 2000 fins al 2008. Ha treballat per a Pacha Records i entre les seues infinites remescles podem destacar les que va fer per a Fangoria i Shakira.

 

 

Edu Imbernon (València, 1989). Autor d’El baile alemán, el disc més venut de l’any 2009 a Beatport. Un mega hit que, als tendres dinou anys, li va obrir les pesades portes de la indústria electrònica internacional. Amb el pas del temps, Imbernon s’ha erigit en un dels grans ambaixadors del so mediterrani, perseguit per clubs i festivals de tot el món. A més, en la seua faceta com a remixer, ha treballat amb Depeche Mode, The XX, Rüfüs Du Sol, Ry X, Peter Murphy i Metronomy, entre d’altres.

 


Organitzat per per Génesis Electronic amb la col·laboració de l’Octubre CCC.

febrer 15 2024

Detalls

Data: 15 febrer
Hora 19:30
Activitat categories: , ,

Recinte

Sala d’actes

AMB EL SUPORT DE