Sessió d’improvisació lliure #12: Bregues de Moixos

Loading Activitats
  • This activitat has passed.

Sessió d’improvisació lliure #12: Bregues de Moixos

De la música a la performance, de la pintura a la poesia sonora i visual, de la lliure improvisació a l’art d’acció, BREGUES DE MOIXOS duu més de cinc anys operant en el marc de la música experimental valenciana i amb propostes arriscades. Apassionats en el què, però sobretot en el com fer música de forma diferent i compromesa amb una expressió sonora absolutament alliberada, sorprenent, immediata i altament energètica. Les seues sessions són processos participatius i d’autoria col·lectiva, derives de sons i fonemes, de paraules i colps, de significants i significats, de semanticitats i asemanticitats, de jocs lèxics i aventures lingüístiques.

Cadascun dels membres de BREGUES DE MOIXOS aporta la seua sonovisió personal, generant un flux sonor de força emocional increïble, en el qual no hi manquen bones dosis d’humor i ironia delicada.

BREGUES DE MOIXOS són Bartolomé Ferrando (veu, poesia sonora), Josep Luís Galiana (saxos) i Avelino Saavedra (percussió i objectes sonors).


Amb la col·laboració de Liquen Records i del Laboratori per a la Investigació dels Processos Creatius Contemporanis (AD LAB)

Entrada: 5€
La reserva d’entrades es realitza a través de l’app Eventbritte (el pagament de les entrades serà a la taquilla, des d’una hora abans de la sessió)

desembre 15 2020

Detalls

Data: 15/12/2020
Hora 19:30
Activitat categories:

Recinte

Sala d’actes

La reserva de les entrades es farà a traves de l’app de reserva d'entrades "Eventbrite":

Reserva d’entrades a Eventbrite i el pagament (5€) a taquilla

S'informa a les persones que assistisquen que:
- És millor avançar l'arribada a l'esdeveniment per evitar cues.
- L'aforament estarà limitat amb assignació de seients seguint la normativa vigent.
- A l'esdeveniment s’aplicaran totes les normes generals establertes per a la reducció del contagi pel Covid-19.
- És obligatori l’ús de caretes, preferentment higièniques i quirúrgiques, així com l’ús adequat d’aquestes, és a dir, que ha de cobrir des de la part del septe nasal fins a la barbeta inclosa.

.

AMB EL SUPORT DE