Presentació del llibre La cultura de l’esmorzar, de Paco Alonso (amb esmorzar inclòs)

Loading Activitats

Presentació del llibre La cultura de l’esmorzar, de Paco Alonso (amb esmorzar inclòs)

Amb l’autor acompanyat per Ricard Camarena i Juli Peretó i per l’editor Marc Senabre.

La cultura de l’esmorzar és l’obra definitiva que explora, amb un estil divertit i rigorós, el passat, el present i el futur de la tradició més representativa de la cultura valenciana. Des de la història dels entrepans i esmorzars típics fins a l’alquímia del ‘cremaet’, el llibre és una autèntica guia que desvela els secrets i les curiositats que envolten l’esmorzar valencià. A més, inclou un recorregut pels famosos Premis Cacau d’Or, un homenatge als llocs que han convertit l’esmorzar en una experiència lúdico-gastronòmica única i singular.

Descobreix tot el que cal saber sobre l’esmorzar amb Paco Alonso (també conegut a X com Paco a la Naranja), periodista a RTVE i col·laborador a La Vanguardia, escriptor i agitador gastronòmic creador, entre altres, dels Premis Cacaus d’Or i de WikiPaella.

Inclou els 101 millors llocs per a esmorzar!

 

(Bromera)


L’Espai Ciència de l’Octubre CCC és una iniciativa de l’Institut d’Estudis Catalans i compta amb la col·laboració d’Acció Cultural del País Valencià, la Unitat de Cultura Científica i Innovació / Càtedra de Divulgació de la Ciència de la UV, la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia, el Centre Superior d’Investigacions Científiques, la llibreria Fan Set i la revista Mètode.

Patrocinen:

Detalls

Data: 21 desembre
Hora 09:30 - 12:00
Activitat categories: ,

Recinte

Cafeteria

Esmorzar inclòs en el preu de l'entrada de 6 euros (més despeses de gestió).

Inclou un entrepà, dues begudes, amanida i café.

Reserva i pagament anticipat a través de la web de Notikumi

AMB EL SUPORT DE