Presentació del llibre Aproximacions a l’esperit del temps, de Gustau Muñoz (ed.)

Loading Activitats
  • This activitat has passed.

Presentació del llibre Aproximacions a l’esperit del temps, de Gustau Muñoz (ed.)

Amb els autors Anna I. López, Ernest Reig, Ernest Garcia, Sandra Obiol, Ferran Archilés, Raquel Baixauli, Gustau Muñoz (coordinador del llibre i coautor) i Vicent Flor (director de la IAM).

Aquest volum col·lectiu, a cura de Gustau Muñoz, aplega les reflexions d’onze autores i autors de reconeguda solvència en el panorama de la docència i la recerca acadèmica.

L’objectiu és aconseguir una radiografia dels problemes més candents de l’època contemporània que ajude a la reflexió, a pensar el món i a crear opinió.

L’aportació pren en consideració un espectre temàtic altament signifi catiu: el rebrot de l’extremisme ultradretà, la força de la democràcia, la crisi ecològica, el nou paper d’Europa al món, la política en les societats actuals, l’economia i la crisi de la globalització, el sentit del nou segle, la revolució feminista, els nacionalismes, les cultures nacionals i l’amenaça homogeneïtzadora, la teoria crítica, la problemàtica de l’art i el paper del pensament al món d’avui.

Textos de: Gustau Muñoz (ed.), Anna I. López, Jordi Riba, Ernest Garcia, Joan Romero, Manuel Alcaraz, Ernest Reig, Sandra Obiol, Ferran Archilés, Raquel Baixauli i Tobies Grimaltos

 

(Institució Alfons el Magnànim)

febrer 13 2024

Detalls

Data: 13 febrer
Hora 19:00
Activitat categories:

Recinte

Llibreria Fan Set

AMB EL SUPORT DE