Mostra Viva 2021. Videocreació: «El vídeo del minut»

Loading Activitats
  • This activitat has passed.

Mostra Viva 2021. Videocreació: «El vídeo del minut»

Mostra Viva del Mediterrani 2021
Videocreació

Presentació d’«El vídeo del minut» per part de les seues promotores Drac Magic i Mostra Films de Dones de Barcelona i projecció d’una selecció de peces.

María Zafra (responsable de programació de la Mostra Films de Dones de Barcelona) ens descobreix el projecte d’«El vídeo del minut», un espai de creació dirigit a totes les dones, que es convoca anualment des de Trama (Coordinadora de Mostres i Festivals de Cinema de Dones).

«El vídeo del minut» es dirigeix a totes les dones que vulguen expressar a través del llenguatge audiovisual les seues reflexions sobre la realitat i els vincles que mantenen amb l’entorn. Tots els vídeos del minut presentats s’articulen en un film col·lectiu que es projecta en una de les sessions de les mostres i els festivals. Aquest treball de muntatge es realitza a partir dels ritmes interns de cada proposta i es presenta com un treball de lectura de les reflexions suggerides en cadascuna d’elles. Les condicions de realització d’aquests vídeos del minut responen a una manera d’entendre el cinema com a acte creatiu des d’uns paràmetres diferents dels habituals.


Organitzat per Mostra Viva del Mediterrani amb la col·laboració de l’Octubre CCC.

octubre 05 2021

Detalls

Data: 05/10/2021
Hora 19:00
Activitat categories: ,

Recinte

Sala d’actes

AMB EL SUPORT DE