Loading Activitats
  • This activitat has passed.

Kela

Kela és l’artista emergent que s’obri pas des de Pego (la Marina Alta), terra diversa i fèrtil en art, llar de moltes artistes, escriptores i personalitats destacables que li han servit de referent i despertaren el seu interès artístic des de ben menuda.
Després de fer versions, col·laborar amb diversos grups i anar deixant entreveure algunes composicions pròpies, ho aposta tot per la música amb el seu primer àlbum: El Mirall. Una proposta arriscada on fusiona l’essència de la cançó d’autora, amb unes lletres que deixen entreveure un procés de desconstrucció i creixement, posant l’amor propi per davant per tal de construir relacions més sanes, tot barrejat amb la curiositat que l’ha portada a jugar amb l’electrònica. Es presenta en diferents formats, passant de la calidesa acústica a l’energia més elèctrica. Un món on qualsevol es pot emmirallar.

 


“Amb veu de dona” és el segon cicle de cantautores (de cinc concerts) organitzat per Acció Cultural del País Valencià a l’Octubre CCC amb la col·laboració de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana.

novembre 11 2022

Detalls

Data: 11/11/2022
Hora 20:00
Activitat categories:

Recinte

Sala d’actes

Horari

  • 19.30h: obertura de portes
  • 20.00h: concert
  •  

Entrada gratuïta prèvia inscripció

AMB EL SUPORT DE