Falla Immaterial 2024: Matinal de tecnologia, art participatiu i gastronomia

Loading Activitats
  • This activitat has passed.

Falla Immaterial 2024: Matinal de tecnologia, art participatiu i gastronomia

La Falla Immaterial, l’Aula de Gastronomia de la Universitat de València i #LaCulturaDelAlmuerzo et conviden a gaudir d’un matí on parlarem de tecnologia, art participatiu i gastronomia.

Hi intervindran Reyes Pe (artista tèxtil), Emilia López-Iñesta i Francisco Grimaldo (professors de la Universitat de València). Cal que veniu amb el cap obert i bona gana, ja que compartirem ciència i un esmorzar complet.

 

 

La Falla Immaterial és un projecte de divulgació científica de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la Universitat de València (ETSE-UV) que apropa la cultura tradicional a l’avantguarda en enginyeria i ciència de dades.

És també un projecte participatiu que és possible gràcies al suport i a la col·laboració de: Càtedra d’Intel·ligència Artificial i Visualització de la Informació per al Govern Obert a la Ciutat de València; Regidoria de Transparència i Govern Obert de l’Ajuntament de València; Servei de Llengües i Política Lingüística, Centre Cultural La Nau i Unitat de Cultura Científica i de la Innovació de la Universitat de València; EMT; Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia i Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats.


Organitzat per la Falla Immaterial amb la col·laboració de l’Aula de Gastronomia de la Universitat de València, #LaCulturaDelAlmuerzo i l’Octubre CCC.

Patrocina:

Detalls

Data: 2 març
Hora 09:30 - 12:30
Activitat categories:

Recinte

Cafeteria

Horari

  • 9.30h: obertura de portes i intervencions dels ponents
  • 11.00h: esmorzar
  • 12.30h: fi de l'acte
  •  

Esmorzar a les 11:00h inclòs en el preu de l'entrada de 5 euros (més despeses de gestió).

Inclou un entrepà, dues begudes, amanida i café.

Reserva i pagament anticipat a través de la web de Notikumi

AMB EL SUPORT DE