#EspaiCiència: «El futur del planeta», amb Joandomènec Ros i Andreu Escrivà

Loading Activitats

#EspaiCiència: «El futur del planeta», amb Joandomènec Ros i Andreu Escrivà

Conversa amb Joandomènec Ros i Andreu Escrivà moderada per la periodista Reis Juan.

Joandomènec Ros, catedràtic emèrit d’ecologia (UB), expresident de l’IEC, és autor d’El segle de l’ecologia. Els problemes del medi ambient (i algunes solucions) (Bromera/PUV 2004).

Andreu Escrivà, ambientòleg i doctor en biodiversitat (UV), treballa a la Fundació Observatori del Canvi Climàtic de l’Ajuntament de València. Columnista de la revista Mètode, és autor d’Encara no és tard. Claus per a entendre i aturar el canvi climàtic (Premi EG-2016).


L’Espai Ciència de l’Octubre CCC és una iniciativa de l’Institut d’Estudis Catalans i compta amb la col·laboració d’Acció Cultural del País Valencià, la Unitat de Cultura Científica i Innovació / Càtedra de Divulgació de la Ciència de la UV, la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia, el Centre Superior d’Investigacions Científiques, la llibreria Fan Set i la revista Mètode.
Amb la col·laboració d’Edicions Bromera.

maig 22 2024

Detalls

Data: 22 maig
Hora 19:00
Activitat categories:

Recinte

Aula 1

El nostre futur amb la ciència. Cicle de converses celebrant 30 anys del Premi de divulgació científica Estudi General de la Universitat de València i de la col·lecció Sense Fronteres d’Edicions Bromera.

AMB EL SUPORT DE