#EspaiCiència: «El futur de la ciència disruptiva», amb Álvaro Martínez i Jesús Purroy

Loading Activitats

#EspaiCiència: «El futur de la ciència disruptiva», amb Álvaro Martínez i Jesús Purroy

Conversa amb Álvaro Martínez i Jesús Purroy moderada per la periodista Reis Juan.

Álvaro Martínez, químic especialista en nanotecnologia (UV), màster en periodisme i comunicació científica (UNED), investigador a la Universitat de París-Saclay, és autor de L’oxigen. Història íntima d’una molècula corrent, premi EG 2020.

 

 

Jesús Purroy, biòleg, divulgador científic i empresari, fou director científic del Parc Científic de Barcelona. Columnista de la revista Mètode, és autor de Tot el que cal saber per saber-ho tot, premi EG 2007.


L’Espai Ciència de l’Octubre CCC és una iniciativa de l’Institut d’Estudis Catalans i compta amb la col·laboració d’Acció Cultural del País Valencià, la Unitat de Cultura Científica i Innovació / Càtedra de Divulgació de la Ciència de la UV, la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia, el Centre Superior d’Investigacions Científiques, la llibreria Fan Set i la revista Mètode.
Amb la col·laboració d’Edicions Bromera.

abril 24 2024

Detalls

Data: 24 abril
Hora 19:00
Activitat categories:

Recinte

Aula 1

El nostre futur amb la ciència. Cicle de converses celebrant 30 anys del Premi de divulgació científica Estudi General de la Universitat de València i de la col·lecció Sense Fronteres d’Edicions Bromera.

AMB EL SUPORT DE