Dona i Cinema 2021: Amparo Sánchez

Loading Activitats
  • This activitat has passed.

Dona i Cinema 2021: Amparo Sánchez

Diàlegs amb professionals: Amparo Sánchez, maquillatge i perruqueria

La perruquera del Port de Sagunt guanyadora d’un Goya ens parla de la seua trajectòria professional en cinema, televisió i teatre.

Amparo Sánchez és una perruquera valenciana establerta entre Madrid i València, apassionada dels postissos i, com ella mateixa es defineix “artesana de cabells, de les poques que queden en aquest país”. L’avalen trenta-dos anys de professió en el món del maquillatge, la perruqueria, el visagisme i els postissos professionals.

Ha treballat a nombroses sèries de televisió i també a pel·lícules amb directors com ara Joaquín Llamas, Fernando Trueba, Javier Bardem, Pablo Berger, John Irvin, etc. i amb actors com Carmen Maura, Penélope Cruz, Gerard Depardieu, Mena Suvari, Caterina Murino…

Tot aquest recorregut professional va estar premiat amb un Gaudí el 2012, dins de la categoria de Millor Maquillatge i Perruqueria per la pel·lícula Bruc. El desafiament, de Daniel Benmayor.

En 2019 guanyà el Goya a Millor maquillatge i Perruqueria pel seu treball en El hombre que mató a Don Quijote, cinta de Terry Gilliam, un dels membres de Monty Python.

Actualment combina la seua labor en el sector audiovisual amb el seu treball en el camp dels postissos oncològics, des de la seua perruqueria a Port de Sagunt.


Organitzat per la VI Biennal Internacional Dona i Cinema amb la col·laboració de l’Octubre CCC.

gener 15 2021

Detalls

Data: 15/01/2021
Hora 11:00
Activitat categories:

Recinte

Aula 1

La inscripció es farà a traves de l’app de reserva d'entrades "Eventbrite":

Inscripció gratuïta obligatòria a Eventbrite

S'informa a les persones que assistisquen que:
- És millor avançar l'arribada a l'esdeveniment per evitar cues.
- L'aforament estarà limitat amb assignació de seients seguint la normativa vigent.
- A l'esdeveniment s’aplicaran totes les normes generals establertes per a la reducció del contagi pel Covid-19.
- És obligatori l’ús de caretes, preferentment higièniques i quirúrgiques, així com l’ús adequat d’aquestes, és a dir, que ha de cobrir des de la part del septe nasal fins a la barbeta inclosa.

.

AMB EL SUPORT DE